Sønder-Vasevej 2E

Feriehus 012 • Sønder-Vasevej 2E • Blåvand

{{facility.text}}

Luksuriøst og helt enestående sommerhus i topklasse med egen wellness afdeling, beliggende perfekt på Sønder Vasevej 2 E – Kun få meter til stranden!!!

Dette sommerhus er noget helt helt specielt. Sjældent udbydes sådan et lækkert og luksuriøst sommerhus til udlejning. Huset er bygget i år 2020 i allerhøjeste kvalitet hvad angår både materialer og indretning. Der er ikke et sted i dette hus, hvor det luksuriøse og funktionelle ikke er fuldendt. Følelsen af merværdi skabes konstant ved en ferie i dette overdådige sommerhus. Huset er et perfekt valg for familien, som sætter stor pris på samvær, natur og en helt masse velvære og luksus på én gang.
Sommerhuset har med sine 305 m² plads til 12 personer fordelt på 6 soveværelser indrettet med dobbeltseng og eget tilhørende badeværelse. Alle badeværelserne har toilet, vask og bruser. Udover den lækre ”detalje” med de private badeværelser, så tilbyder sommerhuset også et væld af andre lækre faciliteter. I den sydlige del af huset ligger den ultimative pool- og spaafdeling, hvor følelsen af wellness og forkælelse for alvor kan blomstre. Her findes både en 21 m² stor pool, en spa, et dampbad samt en lækker og rummelig sauna. Det er muligt for både store og små at nyde disse faciliteter til fulde, hvad enten det er med afslapning eller svømmeleg for øje. Udover pool området så tilbyder huset også et aktivitetsrum, hvor familie- eller vennedysten kan få frit afløb med et spil pool eller bordtennis. Hvem mon vinder?
I centrum af sommerhuset findes det funktionelle og meget veludstyrede køkken-alrum og stue. Her er plads til hygge og samvær for alle. Et spil kort eller afslapning med en god bog i den komfortable sofa er yderst anbefalelsesværdigt. Fra det moderne og hyggelige køkken-alrum og stue er der direkte udgang til en hel fantastisk gårdhave/træterrasse. Her indfanges solen så smukt, og muligheden for at nyde ferien udendørs forstærkes virkelig i disse omgivelser. Terrassen er indrettet med dejlige havemøbler og solstole samt mobile plantekasser, som både skaber hygge og læ til ferien.
Udover den flotte indretning, de lækre faciliteter, det funktionelle og luksuriøse, så er huset også spækket med komfort og moderne teknologi. Huset har bl.a. gulvvarme overalt, er udstyret med Sonos anlæg samt har installeret et tv i hvert rum. Mere lækkert bliver det altså ikke.
Sommerhuset ligger som tidligere nævnt på Sønder Vasevej nr. 2 E. En rolig lille sidevej, hvor natur samt fred og ro er nøgleordene for beskrivelsen. Herfra er der hverken langt til Blåvand Strand, hvor badeforholdene er ideelle eller til Blåvand bymidte, hvor butikker og restauranter oser af liv og glade dage. Den største anbefaling, der kan gives med på vejen, når der holdes ferie i dette uforglemmelige sommerhus, er en vandretur langs Blåvand Strand til Blåvandshuk Fyr. Her er naturen så unik og smuk, at det vil give både store og små minder for livet.

Udover alle de lækre faciliteter som huset og beliggenheden byder på, så er det også yderst nævneværdigt at der ved dette hus er tænkt i bæredygtighed og spændende teknologi. Huset har b.la. energibesparende luft til vandanlæg. I et af huset store fælles rum er der indrettet en super moderne biograf og gameroom med surround sound og speciallys-effekt.

Så kort sagt – Book dette hus, hvis det er luksus, natur, samvær og hygge, som skal danne ramme for din næste ferie med enten familien eller vennerne!!

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.