Gl. Skolevej 3

Feriehus 225 • Gl. Skolevej 3 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Moderne aktivitetshus(2017) til 8 personer på Gammel Skolevej 3

SE VIDEOEN - Huset er fantastisk!!!

Intro
Lækkert og luksuriøst sommerhus midt i charmerende Blåvands bycentrum. Det er bygget i et moderne snit med fokus på hygge og bekvemmelighed og byder på en stor terrasse med havemøbler, liggestole og udendørs jacuzzi. Indenfor er huset indrettet til den helt store guldmedalje med brændeovn, spa og dejligt samt funktionelt køkken-alrum. Huset kan endvidere byde på en udendørs sauna samt terassevarmer under den overdækkede del.

Husets indretning
Sommerhuset byder med sine 153 velindrettede m² på en ferie, hvor det visuelle går op i en højere enhed. Lysindfaldet i hele sommerhuset er fantastisk, om du sidder ved det store spisebord eller slænger dig i sofaen ved et af husets to tv’er. Huset byder på fire soveværelser med plads til otte gæster samt et enkelt barn under fire år. Hvis du har småbørn, vil du også kunne få fornøjelse af legepladsen, som blot er et af sommerhusets mange aktiviteter. Køkken-alrummet indeholder alle nødvendigheder og giver kig til brændeovnen, der har en midterplacering i det store rum. Sommerhusets fire soveværelser gør det muligt enten at tage bedsteforældrene med eller få besøg under opholdet, mens de to badeværelser sørger for, at der ikke danner sig kø. Begge badeværelser er lyse og indbydende og byder på store brusere og god plads, hvor der i det ene badeværelse også er mulighed for at tage en slapper i spaen. Fra den ene ende af køkken-alrummet er det muligt at træde ind i husets attraktive aktivitetsrum, hvor I kan tage et spil pool, bordtennis eller gøre brug af husets PS4 mens den anden ende giver direkte adgang til husets lækre terrasse.

Husets omgivelser
På den store terrasse mod syd og vest er der også tænkt i wellness-baner på gæsternes vegne, da der både er en dejlig sauna og en stor jacuzzi. I sammenhæng med sauna og jacuzzi er ca. 20 m² af terrassen overdækket, så udehygge og afslapning kan også sagtens lade sig gøre – også selvom det drypper en smule.

Sommerhuset ligger på den gamle skolegrund i Blåvand en spytklat fra Blåvand midtby. Det ligger på en smuk naturgrund omgivet af en vold beplantet med marehalm for at skabe en rolig oase midt i byens travlhed. Den brede terrasse med grill, liggestole og havemøbler danner rammerne for en rolig ferie, hvis I ikke ønsker at begive jer på daglige udflugter eller blot ønsker at trække stikket en dag eller to. Er I mere til sandede ture til stranden, varme vandreture i klitterne eller en dejlig og energigivende dukkert, ligger huset dog også eminent placeret med kun en enkelt kilometer til kyst og strand. Får I lyst til en is eller et måltid mad, er der blot 400 meter til et stort udvalg af restauranter og butikker. Når I kommer trætte, våde og mætte hjem, kan I varme jer ved grillen, mens I griller en skumfidus eller rister en pølse, og de mindste leger på sommerhusets tilhørende legeplads. Den danske sommer er lunefuld, og skulle himlen byde på flere dråber end stråler, så sørger den store parasol på terrassen for læ, mens Blåvand badeland, Blåvand Zoo eller Blåvands mange butikker kan byde på hyggelig adspredelse, mens solen genvinder sin styrke.

Ingen ungdomsgrupper. Rygning ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.