Tane Hedevej 3B

Feriehus 218 • Tane Hedevej 3B • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Tane Hedevej 3 B - Super flot muret sommerhus beliggende midt i Blåvands hjerte.

Beliggenhed
Dette sommerhus i Blåvand ligger helt fantastisk i forhold til Blåvand Hovedgade, hvor butikker og restauranter bugner med spændende varer – alt fra mode til lokale specialiteter. Er det ikke shopping, der får feriestemningen frem, men derimod det flotte store Vesterhav, så ligger sommerhuset også med en attraktiv afstand på kun 1300 meter til flotte Hvidbjerg Strand. Her kan familien for alvor boltre sig i bølgen blå og nyde det lyse sand mellem de bare fusser på en sommerdag.

Sommerhuset
Selve sommerhuset ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen og befinder sig derfor i rolige omgivelser trods den centrale beliggenhed. Huset er bygget i høj kvalitet med lækre materialer. Køkkenet er veludstyret og ligger centralt placeret i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen. Ud fra stuen er der adgang til to skønne terrasse, som er afskærmet med flotte halvmure. Her kan middagen nydes uforstyrret under de store og hyggelige parasoller på en lun sommerdag. Desuden er der en luksuriøs jacuzzi, hvor de lune bobler kan nydes alle tider på døgnet. På grunden bagved huset er der tænkt på familiens mindste. Her står der nemlig et legetårn med rutsjebane og gynger klar til leg.
Udover de skønne ovenstående samlingspunkter så tilbyder sommerhuset også et lille touch af wellness. Sommerhuset har nemlig både spa og sauna. Her kan afslapningen rigtig få frit spil. På sommerhusets 1. sal ligger det store og rummelige aktivitetsrum. Det er indrettet med poolbord, bordfodbold samt en hyggekrog med komfortable møbler og en Playstation. Her kan familien både dyste og nyde hinandens selskab med sjov og hygge. Sommerhuset har i alt 4 fine soveværelser med god skabsplads og luksus kontinental senge. Værelserne er fordelt som følger: 2 værelser med dobbeltseng og 2 værelser med enkeltsenge. Ydermere har sommerhuset 2 komplette badeværelser.

Sommerhuset er allergivenligt, røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.