Find et sommerhus i nærheden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Porten til UNESCO Verdensarven

Det nye besøgscenter for UNESCO Verdensarv Vadehavet fører dig med en eventyrlig og sanselig arkitektur og udstillingsdesign ind i Nationalpark Vadehavets foranderlige tidevandslandskab og imponerende flora og fauna. 

Betagende bygningsværk

Her kan du opleve et nyt betagende bygningsværk af arkitekt Dorte Mandrup, hvor tagrøret enestående anvendes både på facade, tag og undertag. I sin helhed forstærker det nye oplevelsescenter landskabs- og naturoplevelsen og giver en fortræffelig indførelse i Vadehavets store naturværdier. 

Trækfuglenes Vadehav

Arkitekt Johan Carlsson´s (JAC Studios) udstilling TRÆKFUGLENES VADEHAV viser Vadehavet og dens 15 millioner trækfugle på en eventyrlig, poetisk, og elegant måde. Her er oplevelser der bevægende og stemningsmættet inddrager centrets gæster – både unge og ældre – i Vadehavets forunderlige og imponerende verden.

Det anbefales, at kombinere et besøg på centret med en naturvejlederguidet tur i Nationalpark Vadehavets tidevandslandskab for virkelig at få det værdifulde naturområde ind under huden.

Adresse

Okholmvej 5
6760 Ribe

Telefon
+45 75 44 61 61

Hjemmeside
www.vadehavscentret.dk

Priser

Voksne: DKK 140,-

Børn (4-13 år): DKK 50,-


Årskort og medlemskab af foreningen

Voksne: DKK 250,-

Børn (4-13 år): DKK 95,-

Åbningstider

November - april 10-16

Maj - oktober: 10-17

Åbent alle dage undtagen: 24.,25., 26. og 31. december og januar.