Fiskeriets Hus - Et akvarium og museum mellem hav og fjord

Få fiskeriets og Hvide Sandes historie

I Fiskeriets Hus i Hvide Sande kan I komme helt tæt på livet i og ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan I få spændende historier om fjordfiskerne og havfiskerne - og redningsfolkene, der satte deres liv på spil, når der var stormvejr. I de forskellige saltvands- og ferskvandsakvarier kan I komme helt tæt på fiskene, og børnene kan røre en krabbe og ae en rødspætte, hvis de tør.

Sommerhuse i nærheden af Hvide Sande
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Akvarie med klappebassin

I akvarierne i Fiskeriets Hus, kan I både opleve livet i saltvand og i ferskvand. Saltvandsakvariet viser de forskellige miljøer fra Nordsøen og fiskene, der bor der - med fokus på området ud for Hvide Sande. I finder både fisk og bunddyr, blandt andet fladfisk og pighvar. Klappebassinnen er især sjov for børnene, da de her kan røre fisk, krabber og søstjerner.

Skibe og maritimt inspireret legeplads

I Fiskeriets Hus kan I gå på opdagelse i forskellige spændende udstillinger. Her finder i blandt andet havskibet ‘Thomas’, som blev bygget i Stadil for ca. 170 år siden. I kan også gå om bord på skibet ‘Jonna’ og lære om, hvordan skibe er indrettet. På havnepladsen foran Fiskeriets Hus kan børnene tumle omkring på naturlegepladsen, som har et maritimt tema.

15% på dagsbilletter til Fiskeriets Hus

Besøg www.fiskerietshus.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Tag din nøglebrik med til Fiskeriets Hus, da den skal
fremvises sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige.


En del af Ringkøbing Fjord Museer

Fiskeriets Hus er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I komme tæt på den vestjyske historie på 10 forskellige museer og attraktioner. Hils på vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing og kig ud over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!

Benyt rabatkoden NH2024KORT15 hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat.
Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på
www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/ .