Påskeferie i sommerhus ved vestkysten

Foråret er på vej...

Foråret melder så småt sin ankomst. Inviter familien eller gode venner på påskefrokost i et sommerhus ved vestkysten og få god tid til at nyde hinandens selskab over flere dage. Brug påskeferien på at slappe af og på at nyde forårets komme. Den vestjyske natur giver rig lejlighed til fælles oplevelser i det fri. Gå en tur på stranden og indånd den friske forårsluft, tag en tur i skoven og gå på opdagelse efter forårsspor i skovbunden eller besøg en af de mange attraktioner i nærområdet.

Sommerhuse ved vestkysten

Er der ingen ledige sommerhuse?
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Fleksibel ankomst i sommerhus til påske

Mulighederne er mange og i et sommerhus bestemmer I helt selv, hvordan I sammensætter jeres ferie. Hvad enten I ønsker en aktiv påskeferie, hvor I kan tilbringe en masse tid sammen med hinanden eller en påskeferie, hvor I drosler helt ned og slapper af langt væk fra hverdagens trommerum og daglige pligter.

Vi tilbyder fleksibel ankomst, så har I fri før påske, kan I vælge at booke et sommerhus fra lørdag til lørdag, eller ønsker I kun at holde 3, 4, 5 eller 6 dages påskeferie, er det også en mulighed.

Ønsker I at booke sommerhus til påskeferien 2016? Så ring til os på tlf.: 70 30 00 41 eller send en email til info@nordsee-holidays.dk - vi hjælper gerne.