Last minute sommerhus

Leder I efter et billigt sommerhus til jeres næste ferie?

Lej et lastminute sommerhus og spar helt op til 30 % på prisen. Hos Nordsee Holidays finder I de bedste lastminute tilbud på sommerhuse i nogle af Danmarks skønneste og mest populære ferieområder langs den jyske vestkyst og på Djursland.

Nordsee Holidays portalen udbyder mere end 4.000 sommerhuse i Vejlby KlitHoustrup, Henne StrandBlåvand og Fanø samt Ebeltoft på Djursland. Et last minute sommerhus er det perfekte valg, hvis I ønsker at leje til en særligt favorabel pris og kan tage af sted med relativ kort varsel. Hvis I booker sommerhuset få uger før ferien, kan I nemlig spare rigtig mange penge.

Billig ferie med mulighed for fleksibel ankomst og miniferie
Med et lastminute tilbud har I også ekstra god mulighed for selv at vælge ankomst- og afrejsedag, idet mange af sommerhusene med lastminute tilbud også har valgfri ankomst og afrejse. Ønsker I holde en forlænget weekend f.eks. i forbindelse med helligdage eller andet, kan I også søge på miniferie blandt vores lastminute tilbud. For oversigt over alle tilbud klik her.

Søg last minute sommerhus her

Billige sommerhuse til ethvert behov

Uanset om I leder efter et lastminute tilbud på sommerhus for 2 personer, et børnevenligt sommerhus til familieferien eller et kæmpe luksus sommerhus med pool, sauna, aktivitetsrum og masser af plads til mange mennesker – her på siden kan I altid finde et attraktivt lastminute tilbud. Brug søgefiltret til at justere søgningen præcis efter jeres behov.

Hunden skal da også med i sommerhus

Familiens trofaste ven skal ikke snydes for en dejlig sommerhusferie i den smukke vestjyske natur tæt på hav og strand! I mange af sommerhusene er en eller flere hunde tilladt og et sommerhus gør det nemt at have hunden med på ferie. Der er masser af plads og der er direkte adgang til lækre rammer for hyggelige gåture. Så slut med hundepension og afsavn – hos Nordsee Holidays kan hele familien holde ferie sammen.