Sommerhuse med 2 personers rabat - spar op til 25 %

Leder I efter et lækkert sommerhus ved vestkysten for 2 personer?

Hos Nordsee Holidays finder I et stort udvalg af sommerhus med 2 personers rabat, så I kan nyde en dejlig ferie til få penge. I sparer op til 25 % på prisen, når I lejer et sommerhus med 2 personers rabat.

I kan søge blandt mere end 4.000 lækre sommerhuse i populære ferieområder langs vestkysten og på Djursland. Vejlby Klit, Houstrup, Henne Strand, Blåvand og Fanø langs vestkysten og ved Ebeltoft på Djursland. Ønsker I at spare yderligere, kan vi anbefale vores lastminute tilbud, hvor I kan spare op til 30 % på prisen, hvis I kan holde ferie med relativ kort varsel.

Retningslinjer for 2 personers tilbud
Tilbuddet gælder i sæson D, E og F – se sæsonkalenderen her. Husk at en baby også tæller for en person. Får I gæster eller ankommer der flere personer, end det antal, der står anført i lejekontrakten, betaler I blot prisdifferencen for den periode, hvor sommerhuset har flere beboere end 2 personer.

Andre tilbud
Hos Nordsee Holidays finder I mange flere attraktive tilbud på sommerhusferien i Vestjylland og på Djursland. Se øvrige tilbud her.


Søg sommerhuse med 2 personers rabat her

Tag hunden med i sommerhus

Når I holder ferie i et sommerhus ved vestkysten, behøver I ikke bekymre jer om pasning af hunden. Hos Nordsee Holidays finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor hund/hunde er tilladt. Den smukke, varierede vestjyske natur er perfekt til ferien med hund. Der er masser af luft og plads og god mulighed for både gåture på stranden, i klitterne og i skoven. Læs mere om ferie med hund i sommerhus eller få mere information om de vestjyske hundeskove her.

Inspiration til oplevelser

Det vestjyske sommerhusland har masser af spændende, kulturelle og naturskønne oplevelser at byde på. Så hvad enten I er til aktiv ferie med vandre- og cykelture i skønne og udfordrende naturomgivelser eller I drømmer om en hyggelig shoppingtur i de charmerende handelsbyer med restaurantbesøg og kulturelle input, så er mulighederne mange og alsidige.