Nordsee Holidays Samarbejdspartnere

Nordsee Holidays består af en række bureauer, der samarbejder og udbyder sine overnatningsprodukter via denne bookingportal. Fælles for virksomhederne i samarbejdet er, at de er lokalejede og har en passion for at yde den bedste service over for gæsterne, og være eksperter i lokalområdet.

Nedenfor kan du læse mere om samarbejdspartnerne.

Hvidbjerg Strand Feriepark – meget mere end camping!

Hvidbjerg Strand Feriepark er Danmarks eneste 6-stjernede campingplads. Campingpladsen blev grundlagt i 1976 og har siden da udviklet sig til den store og lækre feriepark, den er i dag. Der er blevet tilføjet 4 forskellige hyttetyper, strandvillaer med egen spa på terrassen, et strandhotel og faciliteter, der får fuglene – og børnene – til at synge.

Når du booker et ophold ved Hvidbjerg, får du automatisk gratis adgang til det sjove tropiske badeland, det store indendørs legeland og det helt nye trampolincenter, der, efter vores mening, er det bedste i hele Danmark. Hvis du booker en hytte, villa, hotellejlighed eller en campingplads i lavsæsonen, får du ligeledes adgang til det nordisk inspirerede wellnesscenter, der er velvære, fra du træder ind af døren. Hvis ikke det skulle være nok velvære, så kan du nyde et fantastisk måltid mad på restauranten Høfde4, der ligger for foden af klitterne!

Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark.

Hvidbjerg Strand Feriepark
Hvidbjerg Strandvej 27
DK 6857 Blåvand

FerieKompagniet elsker Blåvand

Feriekompagniet er den største udbyder af sommerhuse i Blåvand og har eksisteret siden 1999. Du kan vælge mellem mere end 600 sommerhuse, der alle byder på ferieminder, der kan lysne enhver grå hverdagsmorgen. Omdrejningspunktet for feriehusudlejningen er den fantastiske og charmerende by Blåvand, der er helt enestående, da den er en af Danmarks eneste helårsdestinationer. Blåvand byder på smuk natur, der er afvekslende og evigt foranderligt, et hyggeligt bymiljø, og så selvfølgelig overnatningsmuligheder, der tæller alt fra wellnessinspirerede kæmpe sommerhuse til små, stråtækte huse med plads til den lille familie eller et par.

Udover Blåvand har Feriekompagniet sommerhuse i tre områder, der hver især kan danse den samme dans, men med lidt forskellige trin. Besøg Jegum med dets 11 km vandrestier, Mosevrå der er kendt for sine fede mountainbikespor eller Ho der har et af områdets mest rige dyreliv. Besøg dem alle og oplev hvor forskellige de tre områder er, og hvilke muligheder de hver især åbner op for til deres besøgende!

Feriekompagniet Blåvand
Horns Bjerge 4
6857 Blåvand
Tlf: +45 75 27 50 70
E-mail: [email protected]

Købmand Hansens Feriehusudlejning – ferie på tværs af generationer

I 1968 overtog Niels Kristian Hansen en købmandsbutik i Henne, der også rådede over en feriehusudlejningsdel. Til at starte med rådede købmanden over 50-100 feriehuse, men den dag i dag kan Købmand Hansens kunder vælge imellem mere end 800 forskellige feriehuse, der strækker sig fra ferielejligheder, autentiske stråtækte huse og store, luksuriøse, nybyggede sommerhuse med plads til den helt store familie på op mod 12 personer. Købmandsbutikken lever i bedste velgående, og som supplement, er det nu muligt at nyde en kop kaffe i den tilhørende café.

Naturen er af den helt særlige slags, og med feriehuse i Henne Strand, Houstrup, Henneby, Nymindegab, Jegum Ferieland og Bork er der stor diversitet i både natur og omgivelser. Den i alt 16 kilometer lange sandstrand ved Henne Strand er mærket med det blå flag, der er et kvalitetsstempel for strande i Danmark. Der er plads til alle – store, små, de aktive, livsnyderen og hunden i snor.

Købmand Hansens Feriehusudlejning
Strandvejen 430 
6854 Henne Strand
Tel.: +45 76 52 43 11 
E-mail: [email protected]

Die "hyggelige" Dänen - indbegrebet af hygge og samvær!

Die "hyggelige" Dänen er et lokalt familieejet bureau, der siden 1984 har udlejet sommerhuse i Vejers. Hos Die "hyggelige" Dänen mærker du den familiære stemning helt fra ankomst til den hvide stråtækte reception hvor frontpersonalet er på fornavn med mange af gæsterne, til den gode service de yder under opholdet. Die "hyggelige" Dänen engagerer sig i lokalområdet og har blandt andet finansieret den store legeplads midt i Vejers by.

Vejers er en af Vestkystens skjulte perler. Udover at være placeret på et af de mest enestående steder på vestkysten, byder Vejers Strand også på brede, hvide sandstrande, en livgivende vestenvind og rav, der skyller velvilligt på land. Stranden ved Vejers er særligt kendt for sit gode badevand og med byens beliggenhed helt ned til klitterne, kan man køre direkte fra byen og ned til Sydstranden, hvor det er tilladt at køre med bil på selve stranden. 

Die hyggelige Dänen A/S
Vejers Havvej 12
6853 Vejers Strand
Telefon: (+45) 75 27 71 83
E-mail: [email protected]

Axelgaard - Luksuriøse kursusophold og store sommerhuse

En forkærlighed for hjemegnen og et ønske om at skabe udvikling i området var bevæggrunden for at nedlægge landbruget på Axelgaard og bygge gården om til det luksuriøse Axelgaard Resort & Conference. Bag beslutningen stod ejerne af gården Maren og Tom Axelgaard. Ombygningen blev påbegyndt i i starten af 00'erne, og i 2004 bar anstrengelserne frugt, da det topmoderne resort med plads til 50 overnattende gæster slår dørene op. Senere er bl.a. Outrup Golf og Klitgaarden Badehotel blevet en del af Axelgaard.org, som specialiserer sig i udlejning af deres venues til store fester, konferencer og ferier til store grupper.

Så leder du efter konferencefaciliteter på Vestkysten eller Badehotel ved Henne Strand, så er Axelgaard klar til at hjælpe dig.

Axelgaard.org
Rottarpvej 40
6855 Outrup
Telefon: (+45) 76 52 20 10
E-mail: [email protected]

Camping on the wild side i Vejers Strand

Hvis du vil på camping i Vejers, så er Vejers Strand Camping stedet, du bør besøge på din næste campingferie. I første klitrække fra Vesterhavets brusen kan du nemlig kombinere en outdoor ferie med moderne faciliteter og for alvor komme helt ned i gear. Pladserne ligger i et fredet klitområde og er derfor helt unikke, skabt af naturens gang. Alle er velkomne. Så uanset om du fortrækker at sætte campingvognen på krogen, pakke familieteltet, køre afsted i din van eller noget helt fjerde så sæt kursen mod camping i naturen på Vejers Strand Camping.

Vejers Strand Camping har været en del af Hvidbjerg Strand Feriepark-familien siden 2020.

Vejers Strand Camping
Vejers Sydstrand 3
6853 Vejers Strand
Telefon: +45 75 27 70 50
E-mail: [email protected]

Find Lykken i Løkken

Løkken er en af Vestkystens absolutte perler. Med de traditionelle bygninger med rødt tegl, caféer, bryghuse og restauranter side om side, og ikke mindst den fantastiske strand med de ikoniske kuttere, oplever du en helt unik stemning i Løkken. Løkken By Sommerhuse er en ny virksomhed opstartet i 2022. Den er drevet af ildsjæle, der har en passion byen og er eksperter i sommerhusudlejning i Løkken. Løkken By Sommerhuse har i dag omkring 30 sommerhuse og ferielejligheder til udlejning. Du finder helt sikkert noget for din smag. 

By Sommerhuse ApS
Vrenstedvej 12
9480 Løkken
Telefon: +45 28 68 62 11
E-mail: [email protected]