Vesterballevej 14

Feriehus 584 • Vesterballevej 14 • Ho

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Naturskønne omgivelser på Vesterballevej 14

Byder ferien på et besøg på Vesterballevej 14, så bliver det en ferie, hvor der er plads til både at lege og at holde fri. Vesterballevej er omgivet af store vider af fri natur, så uanset om børnene skal have afgjort, hvem der er den næste OL-guldvinder i 100 meterløb, eller om drømmen er at nyde naturen på en pragtfuld gåtur, så er begge dele muligt.

Husets indretning
Sommerhuset i Ho er indrettet med fire soveværelser, og det står klar til at byde 8 heldige gæster varmt inden for til en ferie, som de vil mindes meget længe. De fire værelser har hver en dobbeltseng, så alle husets gæster er sikret en god nats søvn, så de er fulde af energi og klar til en ny dag fyldt med oplevelser.
Udover de fire soveværelser rummer huset også intet mindre end to badeværelser. Det ene er et klassisk badeværelse med brusebad, mens det andet tager luksussen på ferien til et nyt niveau. Her findes nemlig et spabad, som både kan skabe smil hos de mindste gæster i huset, når de får lov til at plaske rundt, men også hos de voksne, når de får lov til at sidde og nyde en drink med boblerne helt oppe om begge ører. Efter en tur i spabadet, kan velværeeventyret fortsættes inde i husets sauna, som er placeret på samme badeværelse.
Husets store fællesrum er indrettet med et køkken som centrum. Herfra har kokken overblik over alt, hvad der foregår, og det er muligt at føre en samtale med alle husets gæster, alt imens aftenens måltid forberedes.
Skal aftensmaden indtages på terrassen, giver Vesterballevej 14 gode muligheder for dette. Her er der flere havemøbler, som alle kan flyttes rundt efter solen. På den vestvendte side af sommerhuset bor en udendørs sofa. Den giver de bedste betingelser for, at man her kan nyde sin yndlingsbog i eftermiddagssolen.

Husets placering
Sommerhuset på Vesterballevej 14 giver husets gæster gode muligheder for, at man dagligt let kan komme ned og nyde udsigten over Ho bugt. Kysten gemmer sig nemlig blot 1300 meter væk, og det kræver derfor ikke, at man er supermotionist, for at man kan gå den korte tur og opleve den danske natur på egen krop.
Skal der handles til aftensmaden, så kræver det en god cykeltur. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger 8 km fra hoveddøren. Det gør dog ikke noget, da en cykeltur i det vestjyske er en skøn måde at komme rundt på. Synes cykelturen dog alligevel lidt for langt at gentage hver dag, så er det også muligt at besøge områdets restauranter. De befinder sig kun 500 meter fra huset.
Dette feriehus på Vesterballevej 14 er et oplagt valg for alle, som ønsker en ferie på den jyske vestkyst. Her er der plads til at dyrke sommerhusstemningen til fulde, og om regnen falder eller solen skinner, så er der noget at give sig til. Velkommen til din næste ferie!


Huset på Vesterballevej 14 tillader ikke rygning og ungdomsgrupper.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.