Gl. Skolevej 19

Feriehus 411 • Gl. Skolevej 19 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Energivenligt sommerhus med stort aktivitetsrum og lækker udejacuzzi centralt beliggende på Gammel Skolevej 19 i Blåvand.

I det hyggelige og nybyggede område på Gammel Skolevej tæt på Blåvand Hovedgade ligger dette skønne sommerhus. Et moderne sommerhus, hvor funktionalitet og hygge er smeltet sammen i ét. Huset er bygget i 2019 og er indrettet i en lys nordisk stil, som bidrager til en afslappet stemning til en uforglemmelig ferie.
Sommerhuset har et stort og lyst kombineret køkkenalrum og stue. Her er der god plads til, at hele familien kan skabe ferieminder sammen, hvad enten det er med fælles madlavning, kortspil eller afslapning foran det store 65” fjernsyn til en spændende film. Køkkenet er yderst veludstyret med alt fra opvaskemaskine, vinkøleskab til ekstra køle/fryse plads. Det store fællesrum ligger centralt placeret i sommerhuset med direkte adgang til det rummelige aktivitetsrum. Aktivitetsrummet er udstyret med alt fra poolbord, bordtennis, bordfodbold, elektronisk dart, TV med musik, Playstation 4 til en partycooler. Der er ingen tvivl om, at familien vil kunne tilbringe en masse kvalitetstid sammen her og få en sjov familiedyst stablet på benene.
Sommerhuset har i alt 5 fine soveværelser, som alle er indrettet med komfortable senge og god skabsplads. Derudover tilbyder huset 3 fine badeværelser, alle med dobbelt bruser, dobbelt vask og toilet. Det største af badeværelserne har tilmed en lækker sauna. En tur herind efter en frisk dukkert ved Hvidbjerg Strand, som kun ligger godt en kilometer fra huset, er yderst anbefalelsesværdig.
Udenfor sommerhuset ligger 3 skønne terrasser; en mod øst, som tilbyder en skøn wellness oplevelse i den boblende udejacuzzi og en mod syd, som er overdækket med tilhørende terrassevarmer. Her kan ferien nydes i de fine havemøbler, og en solskinsdag kan udnyttes på de 4 tilhørende solvogne. Den sidste terrasse ligger mod vest og indbyder til fuldstændig afslapning i det skønne loungesæt.

Huset her er spækket med spændende faciliteter, og der er bestemt garanti for, at ferien kan nydes, hvad enten det regner eller solen skinner. Udover at huset i sig selv er lækkert, så er dets beliggenhed i forhold til Blåvand Hovedgade også meget attraktiv. Der er kun få meter til nærmeste restaurant, og har familien lyst til at slå sig løs med shopping, så vrimler det med butikker i Blåvand. Disse butikker tilbyder alt fra mode og legetøj til boliginteriør og souvenirers. Et besøg her kan bestemt anbefales.

Som en sidste ting så skal det nævnes, at sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.
Huset har et gennemsnitsforbrug af strøm på ca 65 kWh pr uge eksklusiv jacuzzi.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.