Om os

Nordsee Holidays er en sammenslutning af otte lokale feriehusudlejningsbureauer

Vi udlejer sommerhuse langs den jyske vestkyst. I kan vælge mellem flere end 4000 sommerhuse med forskellig beliggenhed i nogle af Danmarks attraktiveste sommerhusområder. Så hvad enten I har lyst til at have stranden og klitterne som nærmeste nabo eller bo tæt på skov og hede, har I mange sommerhuse at vælge imellem. 

De otte lokale feriehusudlejningsbureauer besidder et stort lokalkendskab og har mange års erfaring i branchen. Derfor kan Nordsee Holidays yde jer en kompetent og personlig kundeservice i forhold til at leje et sommerhus ved den jyske vestkyst.

Købmand Hansens Feriehusudlejning - Henne Strand

Købmand Hansens Feriehusudlejning er beliggende på Strandvejen i Henne Strand. Bureauet har mere end 40 års erfaring med udlejning af sommerhuse ved vestkysten med mere end 600 private sommerhuse i attraktive ferieområder som bl.a. Henne Strand, Houstrup, Haurvig og Nymindegab. Købmand Hansens Feriehusudlejning råder over et stort lokalkendskab og derfor kan dig og din familie her få den bedste vejledning og inspiration til ferien ved Henne Strand.

SJ Feriehusudlejning - Vejlby Klit

Det lokale feriehusudlejningsbureau, SJ Feriehusudlejning, er beliggende ved Vrist og Vejlby Klit. Bureauet udlejer ca. 500 private sommerhuse i bl.a. Vrist, Vejlby Klit, Ferring Strand, Lemvig og Thyborøn. SJ Feriehusudlejning har en lang erfaring i feriehusbranchen og her kan I nyde godt af god kundeservice og indgående lokalkendskab til området. 

Danibo - Fanø Feriehusudlejning - Fanø

Danibo - Fanø Feriehusudlejning blev grundlagt tilbage i 1979 af Claus Thyssen og er i dag Fanøs største feriehusudlejningsbureau med mere end 650 sommerhuse og ferielejligheder på hele Fanø. Qua bureauets indgående kendskab til Fanø samt sommerhusene og ferielejlighederne  får I her en fantastisk kundeservice og dermed de bedste forudsætninger for en fantastisk ferie på en af Danmarks dejligste øer -Fanø.

Ebeltoft Feriehusudlejning - Ebeltoft 

Ebeltoft Feriehusudlejning er et lokalt sommerhusudlejningsbureau beliggende på Djursland. Bureauet besidder mere end 35 års erfaring i branchen og udlejer et alsidigt sortiment af mere end 200 private sommerhuse fordelt i attraktive ferieområder som eksempelvis Ebeltoft, Bønnerup Strand, Ahl Strand, Grenå og Fjellerup Strand. Hos Ebeltoft Feriehusudlejning sættes der en ære i at give gæsterne en personlig kundeservice på højt niveau. Medarbejderne er altid behjælpelige og har et indgående kendskab til både området og de forskellige sommerhuse.

Feriekompagniet Blåvand - Blåvand

Feriekompagniet er et mindre familieejet udlejningsbureau med hovedsæde i Blåvand. Feriekompagniet udlejer godt 400 skønne sommerhuse i Blåvand og omegn langs den jyske vestkyst - bl.a. i områderne Ho, Mosevrå og Jegum. Her finder I sommerhuse til alle behov og ønsker. Gode priser og lokalkendskab vægtes højt og der vil blive sørget for, at jeres ferie i Blåvand ved Vesterhavet bliver helt speciel.