Henne Kirkeby Kro

Forsød ferien med en gastronomisk oplevelse på Henne Kirkeby Kro.

Har I lyst til at prøve en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige? Så bør I aflægge Henne Kirkeby Kro et visit næste gang I holder ferie i sommerhus ved Henne Strand. Henne Kirkeby Kro blev i 2011 kåret til Danmarks bedste restaurant af Den Danske Spiseguide og i år er restauranten sågar blevet kåret til Nordens bedste. Restauranten blev i sommer overtaget af den engelskfødte restauratør Paul Cunningham, som har et mål om at gøre kroen selvforsynende med egne grøntsager og bær. Hvis man vælger at besøge Henne Kirkeby Kro vil man få en madoplevelse bestående af "ren, uforfalsket velsmag båret af kreative og fantasifulde sammensætninger." (anmeldelse Spiseguiden.dk).

Priser
Henne Kirkeby Kro byder bl.a. på en 4 retters frokostmenu til 425 kr. og en aftenmenu til 875 kr. og vinmenuen koster ligeledes 875 kr. I kan se menukortet her.

Så hvis I leder efter en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, når I tager på sommerhusferie i vesterhavsklitterne ved Henne Strand, så er landevejskroen et spisested i allerhøjeste klasse.