Kan du ikke undvære golf i ferien?

Når I holder ferie i sommerhus ved vestkysten, har I masser af muligheder for at svinge golfkøllen.

Henne Strand og Houstrup

Henne Golfklub  
I har mulighed for at spille golf i Henne-området. Henne Golfklub er en spændende 18 huls bane, hvor der er udfordringer for alle golfspillere – uanset handicap.
www.hennegolfklub.dk

Outrup Golfbane ApS
Outrup Golfbane er for alle, der har lyst til at spille golf. Den ligger 10 km. fra Henne Strand.
www.outrupgolfbane.dk 

Varde Golfklub
Beliggenhed i Varde Ådal tæt på Varde By. Her kan I både spille golf og nyde den storslåede natur.
www.vardegolfklub.dk 

Vejlby

Lemvig Golfklub har en 18 hullers bane, meget lig sea links-banerne i Skotland og næsten uden træbevoksning, beliggende højt og tæt på Horn Sø og Lem Vig med en fantastisk udsigt. Banen er velholdt og har en "spændende" rough. Klubben har også en 6 hullers par 3-bane, hvor pay & play-spillere er velkomne. 

Lemvig Golfklub, der ligger kun 1,5 km fra Lemvig centrum, er tegnet af Frederik Dreyer, har ofte god plads for såvel greenfeespillere som de lokale klubmedlemmer. I det nye klubhus fra 2005 er der omklædningsrum og bad. Det er også her, du finder Golf Cafeen og Golfshoppen.

Lemvig Golfklub 
www.lemviggolfklub.dk

Morsø Golfklub
www.morsoe-golfklub.dk

Blåvand

Varde Golfbane er kendt for at være i særdeles god stand med grønne fairways og lækre, hurtige greens. Banen ligger tæt på Varde by, i den smukke Varde-Ådal. Læs mere om Varde Golfbane her.

Blåvandshuk Golfbaner ligger ved Ho Bugt og byder på både 18- og 9-huller bane. En tur rundt på den smukke baner byder på både vandløb, søer, skovområder og havudsigt. Banen er åbent hele året rundt. Læs mere om Blåvandshuk Golfbaner her.