Badeland og svømmehaller ved vestkysten

 Badeferie i Danmark hele året rundt! 

Når det bliver for koldt at tage en dukkert i havet, er der flere muligheder for at tage i badeland/svømmehal. En tur i vandet kan begejstre både store og små og er en fantastisk aktivitet for børnefamilien. Nedenfor kan du læse mere om mulighederne i de forskellige sommerhusområder.

Vejlby

Lemvig Idræts- og Kulturcenter
Tag i Lemvig Svømmehal og prøv den nye svømmehal, vandrutsjebane og varmtvandsbassinet. Svømmebassinet er 12,5 x 25m og udstyret med 1 og 3m vippe. Varmtvandsbassinet har indbygget spa og plads til sjov og leg med bl.a. en vandkanon. I omklædningsrummet er der specielle handicap faciliteter og sauna. Ved leje af udvalgte sommerhuse ved SJ Feriehusudlejning, kan du gratis benytte svømmehalen.
www.lemvig-idraets-og-kulturcenter.dk

Henne Strand

Henne Strand Tropeland 
Her kan I nyde det subtropiske klima (32 grader) og boltre jer i 30 graders varmt vand. Her er sjov for både store og små med pool, børnebassin, spa, sauna og rutsjebane.
www.hennestrandcamping.dk

Nr. Nebel svømmehal
Nørre Nebel svømmehal er både hyggelig og børnevenlig. Svømmehallen har i alt 3 bassiner. I 25 meter bassinet er der mulighed for at svømme baner i den ene halvdel og lege i den anden. I legezonen finder I en masse sjove legeredskaber til fri afbenyttelse. I kan også nyde det 80 m2 store varmtvandsbassin med vandkanon, boblezone og massagedyser samt et soppebassin til de mindste. Efter svømmeturen kan I slappe af i saunaen. Vandtemp.: 25 m bassin 27 grader - varmt bassin 34 grader.

Varde Fritidscenter  
Varde Fritidscenter finder I aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60m lange vandrutsjebane, hop ud i bølgerne i bølgebassinet eller tag en rask svømmetur i 25m bassinet, hvor der er både 1m og 3m vippe.

Blåvandshuk Idrætscenter
www.bicoksbol.dk

Ølgod Hallerne
www.oelgod-hallerne.dk

Helle Hallerne
www.hellehallen.dk/offbad.asp

Dayz Seawest 
www.dayz.dk

Ulfborg

Holstebro Badeland 
www.holstebro-badeland.dk

Houstrup

Svømmestadion Danmark 
www.svdk.dk 

Blåvand

Blåvand Badeland med soppebassin for de mindste, Swimmingpool, spabad, sauna, fire vandrutsjebaner og underjordisk grotte. Læs mere her.

Oksbøl Badeland med stort svømmebassin med 1- og 3-meter vipper, klatrevæg over bassin, strot varmtvandsbassin, spa, vandrutsjebaner, børnebassin med vandfald, afslapningsopmråde og sauna. Læs mere her. Flere af Feriekompagniets sommerhuse giver gratis adgang til Oksbøl Badeland. Se i hver enkel husbeskrivelse på hjemmesiden eller i kataloget, hvilke huse, der har gratis adgang til badelandet.