Ferie i Vejlby Klit ved Vesterhavet

Vejlby Klit - et skønt feriested med enestående natur og dejlige badestrande bag klitterne

Vælg sommerhusområderne ved Vejlby Klit, hvis I vil bo nabo til stranden og klitterne. Områderne har en fantastisk beliggenhed tæt ved Vesterhavet, Ferring Sø og Limfjorden, så de yngste har stranden som legeplads lige uden for døren. I finder nye, moderne og komfortable sommerhuse, som har deres individuelle præg.

Det er ikke kun om sommeren, at I kan få en dejlig sommerhusferie her – Vesterhavet har sin charme uanset, hvornår på året I kommer. Vesterhavet kan vise sig fra sin barske side på en vinterdag og smide store skummende bølger op på stranden, og det kan vise sig fra sin blide side og være blik stille og indbyde til leg på stranden. Lige meget hvilket vejr er det altid en oplevelse at gå en tur langs stranden – find rav, nyd den gode udsigt, byg sandslotte eller tag en dukkert. 

Sommerhusområderne ved Vejlby Klit byder også på fiskerby og fiskerihavne – Thyborøn, hvor der er frisk luft, højt til himlen og masser af ro. I finder også Lemvig Feriecenter, hvor der er mulighed for windsurfing, basket, tennis, spa og sauna.

  • Skøn natur
  • Fine cykelruter
  • Gode sportsfaciliteter
  • Historiske steder

Mere end 500 private sommerhuse tæt på strand og fjord

Anbefalinger til dit ophold ved Vejlby Klit

Gjellerodde

Klosterheden skovlegeplads

Vejlby Klit byder på et væld af gode ferieoplevelser for hele familien, så det kan være svært at bestemme sig for, hvad man skal opleve. Vi har her samlet nogle forskellige ting, som vi mener er et besøg værd - bedøm selv...

Hyggelige og spændende byer i nærområdet

Lemvig er den nærmeste by og ligger omtrent 10 km øst for Vejlby Klit. Her er både kirker, museer, gode rstauranter og spændende butikker. Desuden har Lemig et flot Idræts- og Kulturcenter med svømmehal. Fiskebyen Thyborøn er også et besøg værd. Se mere info om Lemvig.

Mad, drikke og hyggelig shopping

Området omkring Vejlby Klit byder på spændende restauranter, der tilsammen repræsenterer det meste af verdens køkkener. Her er både traditionel dansk mad og mere eksotiske retter. Lemvig er den nærmeste by i området til indkøb og shopping. Her kan I købe det meste, og der er god lokal service i butikkerne. De fleste butikker er samlet i gågaden og i sidegaderne. Se mere om butikkerne her.

Mange dejlige og børnevenlige badestrande

Både ved Vrist, Bovbjerg, Gjellerode, Trans og Ferring ligger der dejlige badestrande. De er børnevenlige og ligger smukt i klitterne. Her er rig mulighed for forskellige aktiviteter som paragliding, modelflyvning, fiskeri, drageflyvning med mere. Læs mere om strandene her.