TITLE

En ægte oase: Feriehuse til en fantastisk ferie i Vejers Strand

Ferie i Vejers Strand byder på afslapning i et af Danmarks smukkeste områder ved den jyske vestkyst. Vejers Strand er en naturperle lige imellem Henne Strand og Blåvand. Her er et helt specielt område, der byder på utallige muligheder for storslåede naturoplevelser. Vandet, bølgerne og de vidtstrakte vidder.

Midt i det smukkest tænkelige område af Danmark ved den jyske vestkyst finder I sommerhusområdet Vejers Strand. ”De Hyggelige”, er et lille familiefortagende, der gør hvad vi kan for at hygge om vores gæster, der lejer sommerhuse hos os.

Børn elsker Vejers Strand. Lige midt i byen overfor røgeriet ligger den store legeplads. Her kan man klatre, svinge sig rundt i tovene, kure ned af rutsjebanen og erobre de syv verdenshave fra sørøverskibet. Skulle man blive sliksulten eller trænge til en is, ligger Dropskogeriet lige overfor. Hele sommeren står børn i alle aldre dybt koncentreret foran disken med den mest fantastiske is, blandt andet softice, som her smager bedst i hele området.

I Vejers kan man også dyrke sportslige udfoldelser. Direkte fra stranden kan øvede surfere finde den rigtige vind og vand. Den brede strand byder hele sommeren til forskellige sportsaktiviteter.

  • Sportsmuligheder
  • Bred sandstrand
  • Smuk natur
  • Aktiviteter for børn

Sommerhuse i smukke naturomgivelser ved Vejers