TITLE

Tag på ferie ved Houstrup, som er en fredfyldt oase ved den jyske vestkyst

Houstrup byder på et hyggeligt og familievenligt ferieområde få kilometer fra den hvide sandstrand. Kendetegnet for sommerhusområderne ved Houstrup er, at her er en storslået natur – skove, plantager, bakkede vidder, vidtstrakte heder og sandede klitter.

Ved Houstrup er der basis for fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Gå en lang tur, oplev naturen på cykel eller hesteryg, tag på skovlegeplads og tag ud at surfe eller fiske. Området byder også på Jegum Ferieland, som er et børnevenligt ferieområde, hvor I ikke har Vesterhavet som nærmeste område. I Jegum Ferieland er der legeplads, hoppepuder, svævebane, spilleland, minigolf og tennis- og boldbaner. Der er også et udbygget stianlæg samt naturstiler, hvor I på et stort område kan færdes til fods og på cykel.

Her er oplevelser for hele familien, hvad enten I er aktive, natursøgende eller bare trænger til afstressende kvalitetstid i de skønne omgivelser. 

 

  • Fine golfbaner
  • Gode cykelruter
  • Flotte naturområder
  • Børneaktiviteter

Dejlige sommerhuse i skøn natur, tæt på gode sportsmuligheder

Anbefalinger til dit ophold i Houstrup

Fisketur

Strandgaarden Café & Restaurant

Houstrup ved Vestkysten byder på et væld af gode ferieoplevelser for hele familien, så det kan være svært at bestemme sig for, hvad man skal opleve. Vi har her samlet nogle forskellige ting, som vi mener er et besøg værd - bedøm selv...

Hyggelige byer beliggende tæt på Houstrup

Esbjerg, Hvide Sande, Ribe, Ringkøbing og Varde er de største byer i området omkring Houstrup. Herfra er der transportforbindelser videre rundt i området.

Mad, drikke og hyggelig shopping

I de større byer findes et bredt udvalg af caféer og restauranter i forskellige prisklasser. Her er alt fra is og grillmad til finere a la carte menuer på restauranter. Der er gode shoppingmuligheder i de større byer Esbjerg, Hvide Sande, Ribe, Ringkøbing og Varde. Her finder I både små souvenirbutikker og smarte modebutikker.

Børnevenlige strande med plads til hele familien

I den sydlige del af Ringkøbing Fjord ligger Skaven Strand, en børnevenlig hvid sandstrand med plads til hele familien. Hunde er også velkomne på stranden, hvis bare de er i snor. Desuden er her rigtig gode surfmuligheder. Kan fjorden ikke dække behovet, så ligger Vesterhavet kun 25 km væk, hvor blandt andet Nymindegab Strand byder på lækker sandstrand med klitter og Blåt Flag.