TITLE

Hold ferie i Henne Strand ved Vesterhavet med sandstrand så langt øjet rækker

Henne Strand byder på naturskønne sommerhusområder og har alt, hvad et feriehjerte kan begære. Hvad enten man ønsker en aktiv ferie eller ren afslapning. Den smukke natur tæller alt fra den kilometerlange sandstrand, over det 64 meter høje bjerg i Blåbjerg Plantage til de flotte områder Henne Mølleå og Blåbjerg Klitplantage.

For de aktive er der et væld af muligheder, både til lands, til vands og i luften med bl.a. mulighed for drageflyvning, windsurfing, golf, ridning og lystfiskeri. Desuden er der rig mulighed for at lege turist, idet området byder på museer, musikhus, badelande, Legoland, lysstøberi, glas- & keramikværksted og meget meget mere. Området ligger desuden tæt på både indkøb, caféer, iskiosker og restauranter.

  • Brede sandstrande
  • Masser af ferieliv
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn

Mere end 600 sommerhuse i det naturskønne område ved Henne Strand

Anbefalinger til dit ophold ved Henne Strand

Henne Kirkeby Kro

Blåbjerg Klitplantage

Strandgaarden Café & Restaurant

Stranden ved Henne

Henne Strand ved Vestkysten byder på et væld af gode ferieoplevelser for hele familien, så det kan være svært at bestemme sig for, hvad man skal opleve. Vi har her samlet nogle forskellige emner ovenfor, som vi mener er et besøg værd - bedøm selv... 

Henne Strand by har noget for enhver smag

Henne Strand er en hyggelig ferieby, der har noget for enhver smag. I centrum af byen ligger det hyggelige torv, hvor I kan nyde byens charme, mens I nyder en vaffelis og den hyggelige feriestemning.

Mad, drikke og hyggelig shopping

Byens hovedgade byder på mange spændende butikker, lige fra brugskunst til kendt designertøj og ikke mindst gode indkøbsmuligheder. Nyd en lækker middag på en af restauranterne, køb en souvenir med hjem til bedsteforældrene eller gå på shopping til jer selv.

Strande i verdensklasse!

Ved Henne Strand finder I en af Europas reneste, brede og hvide sandstrande, der er omgivet af Vestkystens karakteristiske klitter, heder og plantager. Her er Blå Flag, og den 16 kilometer lange sandstrand indbyder både til afslapning og aktiviteter for hele familien.