Ferie ved Ebeltoft på Djursland

Sommerhusområdet i og omkring Ebeltoft på Djursland byder på masser af gode oplevelser for hele familien

Når I lejer sommerhus ved Ebeltoft, er I også tæt på en masse sjove aktiviteter og attraktioner. Tag f.eks. en tur til Djurs Sommerland eller besøg Ree Park. I kan også holde aktiv ferie med cykel- eller vandreture i de smukke landskaber ved Mols Bjerge eller tage en tur ud at fiske.

På Djursland finder I fantastisk natur som Mols Bjerge og Helgenæs med varieret terræn med skov og hede. Ved Ebeltoft er det nemt at finde en børnevenlig strand, hvor vandet er lavt og sandstranden bred. Besøg f.eks. Ahl Strand vest for landevejen mellem Ebeltoft og færgehavnen eller Boeslum Strand og Dråby Strand, der ligger ud til Kattegat og tilmed er kvalitetsstemplet med det Blå Flag.

  • Børnevenlige strande
  • Gode cykelruter
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn

Mere end 200 sommerhuse på hele Djursland

Anbefalinger til dit ophold ved Ebeltoft

Fregatten Jylland

Djurs Sommerland

Sommerhusområderne i og ved Ebeltoft på Djursland byder på en masse sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien, så det kan være svært at vælge, hvad man skal opleve. Vi har her samlet nogle forskellige emner, som vi mener er et besøg værd - bedøm selv... 

Ebeltoft er en af Danmarks smukkeste købstæder

Ebeltoft by er et attraktivt turistmål med sine charmerende gamle bindingsværkshuse i den gamle bydel og de brostensbelagte gader. Byen emmer af feriehygge, og så huser byen verdens længste krigsskib i træ, Fregatten Jylland. Ebeltoft har alt, hvad hjertet kan begære med de mange butikker, gode restauranter, værtshuse og det specielle miljø ved skudehavnen. 

Mad, drikke og hyggelig shopping

De to største byer på Djursland er Grenaa og Ebeltoft. Grenaa er Djurslands største by og er kendt som byen ved vandet i centrum af landet. Her finder I bl.a. et stort udvalg af specialbutikker. Ebeltoft er den største turistby på Djursland og er kendt som den hyggelige handelsby. I Grenaa og Ebeltoft findes et bredt udvalg af caféer og restauranter i forskellige prisklasser. Her er alt fra is og grillmad til finere à la carte menuer på restauranterne. Der er gode shoppingmuligheder i både Grenaa og Ebeltoft. Ebeltoft har alt, hvad hjertet kan begære med de mange butikker, gode restauranter, værtshuse og det specielle miljø ved skudehavnen. 

Dejlige, børnevenlige strande

Ved Ebeltoft ligger flere gode og brede badestrande, som er særligt børnevenlige med lav vanddybde. Den skønne Ahl Strand er bl.a. også udmærket med det Blå Flag, som sikrer jer de bedste badeforhold. Leder I efter en handicapvenlig strand, er Ebeltoft strand et godt valg.