Skøn sommerferie mellem Limfjorden og Vesterhavet

Sommerferie i sommerhus ved Vejlby Klit

Mellem Limfjorden og Vesterhavet ligger dette naturskønne område, som byder på smukke sandstrande, dybblå søer og et væld af turistattraktioner – kort sagt findes der noget for enhver smag. Med over 500 feriehuse, som alle ligger i charmerende områder, er der her rig mulighed for at tage et frirum fra hverdagen og blot lade tiden gå.

Den skønne natur i Vejlby Klit er attraktiv uanset årstiden. Med en bred, hvid sandstrand er der året rundt mulighed for en gåtur i klitterne, hvor man har muligheden for at opleve Vesterhavets brusen på nærmeste hold. Rundt om Ferring Sø er der lavet en vandresti delvis cykelsti.

Fiskeauktion, kulinariske oplevelser og enestående udsigter

Beliggenheden mellem Thyborøn og Lemvig betyder, at der dagligt er rig mulighed for at opleve lokalkulturen på Vestkysten. I Thyborøn anbefaler vi et besøg på den lokale fiskeauktion, som normalvis er lukket for besøg, men om sommeren holder særåbent for turister. Ligeledes anbefales en tur til det særprægede Sneglehuset, som er et hus dækket af millioner af skaller og snegle.

Fra Thyborøn anbefales en tur med den gamle jernbane, VLTJ, hvorfra man kan tage turen til havnebyen Lemvig og nyde kulinariske oplevelser i form af lokale råvarer på en af de mange restauranter, eller nyde godt af byens butikker. Desuden er det nødvendigt at lægge vejen forbi det smukke Bovbjerg Fyr, hvor I kan nyde en enestående udsigt udover Vesterhavet.

Vandreruter, cykelstier og vansportsaktiviteter

Ønsker man en aktiv ferie, findes der et uvæld af vandreruter og cykelstier i og omkring sommerhusområdet. Ligeledes er der om sommeren gode muligheder for vandsportsaktiviteter, ligesom der i området er fantastiske fiskemuligheder for både professionelle og nybegyndere.

Ferie med hund

Har man hunden med på ferie, anbefaler vi desuden et besøg i Danmarks tredjestørste skov, Klosterheden, hvor diverse aktiviteter forefindes blandt et rigt dyre- og naturliv.