Gå på ravjagt i sommerhusferien

Holder du sommerhusferie ved Vesterhavet i efteråret, er der gode muligheder for at finde rav ved stranden.

Efteråret er for alvor over os! Bladene skifter farve og forvandler skoven til et spil af gule, orange og røde farver. Vinden bliver koldere og vejret mere barskt. Men netop fordi vejret viser sig fra sin mere barske side, er det netop nu sæson for at gå på ravjagt. Når vinden lægger sig efter en kraftig efterårsstorm bliver ravklumper skyllet ind på kysten og her kan man have heldet med sig.

Mange familier har gjort det til en tradition at gå på ravjagt i efteråret. Og hvad er mere hyggeligt, end at være ude i den rå natur sammen og bagefter trække sig tilbage i det varme sommerhus foran brændeovnen med en dejlig kop kaffe eller kakao?

Hvor skal vi lede efter rav?
Det bedste tidspunkt at gå på ravjagt, er når det blæser efter en kraftig storm, hvor alt godt fra havet er blevet skyllet ind på land. Ofte vil man have større held med at finde rav, hvis man leder i tangen frem for blandt stenene - og går man i modlys, vil det være endnu nemmere at få øje på det lysene rav. Et andet godt tip er at holde øje med mågerne. Mågerne leder efter sandorm og andre bunddyr, som ligger i ravpindelaget, som man kalder alt det, havet skyller op. Så hvis flere måger samler sig et bestemt sted, kan man sigte efter det.

Sommerhus i efteråret
Tag familien med i et sommerhus med brændeovn, så I kan varme jer i huset efter en dejlig vandretur ved stranden i efterårsblæsten. I kan også finde et sommerhus med pool eller et sommerhus med spa, hvor både store og små vandhunde kan hygge sig og trodse det kolde vejr.

679 4661 Ravnyhed Feriering