Ferie med hund i sommerhus– Tag Vuffi med til Bjerregård

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag hunden med i sommerhus

Er du vild med at holde ferie sammen med familien, så skal hunden da naturligvis med. For hvem er et vigtigere medlem af familien end Vuffi?
I stedet for at sende hunden til pasning, så kan du, når du booker et af vores sommerhuse i Bjerregård med ro i sindet medbringe hunden.

Det er nemlig sådan, at alle vores sommerhuse i Bjerregård tillader et husdyr (I nogle tilfælde 2 husdyr). Dette betyder også, at den måske dårlige samvittighed og savnet til Vuffi ikke skal fylde i ferien, men at du derimod medbringer familiens bedste ven på ferien.

Sommerhuse med tilladt husdyr
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Bjerregård– en sand naturlegeplads for de firbenede

Kendetegnet ved Bjerregård er uden tvivl den smukke natur. Her er alt fra strand og hav til lyngheder og fjord. Hele området er fuld af flotte naturstier, som lægger op til lange vandreture - Og her er det helt perfekt at tage hunden med. De mange spændende dufte fra flora og fauna og den friske Vesterhavsluft udgør et sandt paradis for familiens firbenede ven.

Søg sommerhus

På den brede strand kan der med fordel leges apport med både pind og bold. Og for de helt store vandhunde kan en frisk dukkert i bølgen blå også nydes. (Se regler for hund i naturen fra Naturstyrelsen her).


Hunde skal som regel altid føres i snor i Danmark. Dette er ikke for at begrænse dem, men for at skåne naturens dyr og planter for unødig stress og overbelastning. Hunde skal altid være i snor på stranden om sommeren. I vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts må du gerne lade hunden løbe løs på stranden, hvis du kan kalde den til dig og er sikker på, at den ikke risikerer at forvolde andre skade.

Se alle regler for hunde i naturen her.

Gode råd og regler

Det er ikke kun på stranden, at der ligger regler og anbefalinger for at holde ferie med hund. Når du medbringer din bedste ven i et af Nordsee Holidays sommerhuse, så er det vigtigt, at hunden altid er under opsyn. Den må aldrig være alene hjemme i sommerhuset. Dette er både for at undgå uforudsete skader på sommerhuset, men bestemt også for at passe på Vuffi. Vi anbefaler også, at husdyr IKKE er i møblerne.


En rigtig god ide at medbringe på ferien, når Vuffi skal med, er dens helt egen velkendte seng. Det kan både være en hundekurv, tæppe eller måske endda transportkasse. Dette skaber ro for hunden i helt nye omgivelser.